aPoint Danmark IVS

CVR 37763985

Brug og priser

By on 7. december 2017

Alle priser er baseret på brug, der er dermed ikke nogen løbende omkostninger forbundet med brugen af aPoint.

 

Hvis din organisation er et gymnasium, universitet, ikke kommercielt hospital eller godkendt hjælpeorganisation, kan du få gratis adgang efter anmodning og godkendelse.

 

aPoint modellerne peger objektivt på hvem du skal vælge at ansætte, specifikt hvor du kan hjælpe med at udvikle dine direkte ledere eller medarbejdere og dokumentere hvorfor!

 

Du kan blande credit på alle modeller i følgende pris/mix:

1 credit koster: DKK: 995 (og betales med Kreditkort, Bank overførsel, PayPal eller Bitcoin)

 

aPoint Selection Model © svarer til 1 credit pr. person i model

aPoint Evaluation Model © er gratis at benytte i kombination med køb og brug af aPoint Selection Model ©

aPoint Development Models © beregnes som 0,25 credit pr. person i model

Minimum køb er 10 credits og kan købes her

 

Nedenfor et brugs- og priseksempel:

Du har købt 10 credits.

 

Du er i en ny ansættelses proces og bruger udvælgelsesmodellen (Selection Model ©) til at evaluere og vælge blandt de sidste 3 kandidater, til dette bruger du 3 credit. Du har 7 credit tilbage.

 

Du vælger og ansætter en ny medarbejder/leder og bruger evalueringsmodellen (Evaluation Model ©) i onboarding-processen. Her har du og kan benytte 3 unikke status tidspunkter hvor du vurderer den nye medarbejder i forhold til de forventninger du valgte i forbindelse med valg af ny medarbejder/leder. Du har stadig 7 credit tilbage da denne model er gratis at benytte i kombination med udvælgelsesmodellen.

 

Du har 7 medarbejdere/ledere i dit direkte team og har brug for statusoversigt over teamet. Du bruger 1,75 credit da Development Model © beregnes med 0,25 credit per person. Du har nu 5,25 credits tilbage.

 

I slutningen af næste kvartal vil du have en ny teamstatus for at se udvikling og bruger igen 1,75 credit, du har nu 3,5 credit tilbage af de oprindelige 10 købte.

 

I tredje kvartal skal du ansætte en ny medarbejder/leder og bruger igen Selection Model © og igen har du indkredset til 3 kandidater, som alle kan udfylde stillingen, men du skal vælge én, du bruger 3 point og har nu 0,5 credit tilbage.

 

Rabat muligheder:

 

Et enkelt køb på 20 til 30 credit giver en automatisk standard rabat på 10 procent.

Et enkelt køb på 40 til 100 credit giver en automatisk standard rabat på 15 procent.

Et enkelt køb på 110 til 200 credit giver en automatisk standard rabat på 20 procent.

Et enkelt køb over 200 credit giver en automatisk standard rabat på 30 procent.

 

Hvis du og din organisation har brug for en virksomhedsaftale, kan aPoint tilbyde det på individuelle vilkår, kontakt os venligst på info@apointmodel.com

Alle priser er uden moms (25 % moms vil fremgå af den automatisk leveret PDF faktura i danske kroner). Som dansk CVR og moms virksomhed skal der vælges og betales i danske kroner.

Alle ikke-brugte credits udløber 18 måneder efter købsdato.

Er du international kunde vælges engelsk sprog version (øverst til højre på www.apointmodel.com) hvorefter anden valuta kan benyttes, VAT subject to reverse charge.

 

 

Sikker adgang til apointmodel.com